Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Biletele pentru meciul de Cupa Davis cu Rusia, vândute în timp record

200903-10210.jpg

Biletele pentru meciul de Cupa Davis cu Rusia, vândute în timp record

Cele trei sute de bilete pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi
Rusia s-au vândut într-o jumătate de oră. Nici Federaţia Română de
Tenis, nici oficialii Sălii Transilvania din Sibiu nu anunţaseră însă
că biletele au fost puse în vânzare.

Cele trei sute de bilete pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia s-au vândut într-o jumătate de oră. Nici Federaţia Română de Tenis, nici oficialii Sălii Transilvania din Sibiu nu anunţaseră însă că biletele au fost puse în vânzare.
Federaţia spune că nu ea s-a ocupat de vânzarea biletelor, ci Sala Transilvania. "Procedura vânzării biletelor nu ne mai aparţine, deci, conform contractului, noi ne-am făcut datoria, am predat biletele şi de acolo mai departe puteţi întreba. De asemenea, organigrama biletelor nu îmi aparţine, fosta conducere a decis, biletele se fac la imprimeria naţională, sunt o mie de invitaţii care nu pot fi puse spre vânzare, cerinţa Sălii Transilvania a fost de 150 de bilete, deci cu 50 mai mult decât anul trecut. Noi am făcut acest efort şi am mai pus 150 de bilete spre vânzare", spune şeful FRT, Ruxandra Dragomir, citată de Mediafax.
De partea sa, directorul Sălii Transilvania, Victor Cornea spune că nu ştia că trebuie să anunţe punerea în vânzare a biletelor. El a decis să facă repede acest lucru imediat cum a intrat în posesia lor.
Echipa de Cupa Davis a României va juca împotriva Rusiei, în primul tur al Grupei Mondiale. Meciul va avea loc la Sibiu, în perioada 6-8 martie. (CR - 4 martie 2009;09.55h)