Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


CRF s-a impus lejer în derby-ul Clujului

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei concitadine Universitatea, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I şi totodată cel mai aşteptat meci pentru suporterii clujeni. Golurile echipei gazdă au fost reuşite de Cadu '16, Weldon '33 şi Kapetanos '66, în timp ce pentru Universitatea Cluj a punctat Tony în minutul 46. (Video: gafa incredibilă a lui Beto)

 

Antrenorul Jorge Costa a declarat la final că echipa sa, CFR Cluj, a jucat cu "motivaţie şi entuziasm" în derbiul cu Universitatea, menţionând că ar fi dorit ca pe stadion să fie mai mulţi suporteri.

"Cred că am făcut o partidă foarte bună. La finalul meciului cu Dinamo, chiar am spus că dacă jucăm tot la fel, n-avem cum să pierdem. „U” e o echipă foarte bună, care a practicat un fotbal foarte bun", a declarat Jorge Costa.

La rândul său, antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a declarat că rezultatul din meciul cu CFRpoate însemna că echipa sa nu e pregătită pentru un loc mai sus în clasament, menţionând că singurii câştigători sunt suporterii "şepcilor roşii", care şi-au încurajat favoriţii.

"O partidă încrâncenată, aşa cum ne-am aşteptat. Nu am ştiut să gestionăm momentele importante. Adversarii au profitat de momentele noastre de slăbiciune. Chiar şi aşa am fi avut şansa unui rezultat mai bun, lucrurile mergeau bine la începutul reprizei a II-a", a spus Ionuţ Badea.

Portarul echipei CFR Cluj, Beto, a oferit faza meciului, gafând la unicul gol al oaspeţilor.