Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Debut cu dreptul pentru Lucescu Jr. la Rapid

Am obţinut o victorie în condiţii deosebit de dificile.” Iată declaraţia lui Răzvan Lucescu, după ce Rapid a învins vineri cu 3-0 pe FC Vaslui, în prima etapă a returului Ligii 1. Golurile meciului au fost marcate de jucătorii achiziţionaţi în această vară: Ciprian Deac '8 şi Romeo Surdu '33 şi de Ovidiu Herea '87.

În acelaşi timp, Lucescu îşi doreşte ca Rapid să revină cât mai repede pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. "Giuleştiul este Giuleşti. Avem nevoie de sprijinul publicului şi de gazonul nostru, dar din păcate în România nu se face nimic pentru a ajuta fotbalul şi sportul în general. Cred că Giuleştiul ar trebuie să fie al echipei de fotbal Rapid. Ar trebui să se găsească o soluţie pentru că nu au ce face cu acest stadion. Probabil va intra în paragină dacă Rapid nu se întoarce acolo", a mai spus el.

La rândul său, tehnicianul Viorel Hizo a fost ironic la adresa Rapidului: “Azi am întâlnit viitoarea Barcelona.”

"Noi am controlat jocul, dar am întâlnit o echipă foarte bine organizată care joacă senzaţional. Au avut ocazie după ocazie. Mai ales când noi am rămas în zece oameni", a spus Hizo.

Viorel Hizo a menţionat apoi că pentru FC Vaslui campionatul va începe din etapa a II-a a Ligii I, după arbitrajul din meciul cu Rapid. "Nu pot să vorbesc de arbitraj, mi s-a spus că aceasta e cea mai bună brigadă din România. Înseamnă că aşa e. Acum ce să facem? Începem campionatului cu etapa a II-a", a mai spus el.