Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dinamo, ţinut în şah de CS Otopeni

200903-10488.jpg

Dinamo, ţinut în şah de CS Otopeni

Dinamo are probleme de concentrare cu echipele mici. A spus-o
antrenorul Mircea Rednic, duminică, 15 martie, după ce echipa sa a
remizat zero la zero, pe teren propriu, cu CS Otopeni. Preşedintele
executiv Cristian Borcea se arată dezamăgit
şi surprins de "nesimţirea" jucătorilor dinamovişti.

Dinamo are probleme de concentrare cu echipele mici. A spus-o antrenorul Mircea Rednic, duminică, 15 martie, după ce echipa sa a remizat zero la zero, pe teren propriu, cu CS Otopeni.

"Avem probleme de concentrare cu echipele mici şi nu mi se pare normal, dacă ţinem cont de lotul pe care îl avem la dispoziţie. Nu a fost nici o diferenţă între meciul cu Mediaş şi cel de astăzi. Eu sunt antrenor şi am încredere în aceşti jucători. Nu poţi să zici că au fost nesimţiţi şi nu au vrut să joace, poate din prea multă voinţă de a câştiga fac aceste greşeli. Eu sunt principalul responsabil de rezultate, eu iau toate bobârnacele şi mi se pare normal să facă ce le spun eu. La lovitua liberă era normal ca Niculescu şi Mitea să bată, mai ales că era o lovitură de pe linia de 16 metri", spune Mircea Rednic.

Preşedintele executiv al echipei Dinamo, Cristian Borcea a afirmat că este dezamăgit şi surprins de nesimţirea jucătorilor dinamovişti. Borcea anunţă că aceştia nu îşi vor mai primii salariile în următoarele două luni.
"Băgăm prea mulţi bani în această echipă şi uite cum suntem trataţi de jucători. Nu câştigăm nici cu Buzăul, nici cu altă echipă, dacă vor continua cu această atitudine. Nici nu o să mă duc să discut cu ei la vestiar, pentru că dacă intru, sparg tot pe acolo ! Acesta fost cel mai prost joc al lui Dinamo din ultimii ani. De mult timp nu am mai văzut o echipă aşa dezordonată, nimeni nu alerga. Sunt surprins şi dezamăgit de nesimţiera jucătorilor. Şi eu o să îi tratez cu aceeaşi nesimţire şi nu o să le mai plătesc salariile două luni de zile. Ei jucau cu Otopeni acasă pe o primă de şase mii de dolari. Rar am mai văzut Dinamo în asemenea stare", a spus Cristian Borcea, citat de GSPTV. (CR - 15 martie 2009;22h)