Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


FCM Târgu Mureş reaprinde lupta pentru titlu în Liga 1

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, FCM Târgu Mureş, a furnizat sâmbătă surpriza etapei cu numărul 21 din Liga 1 şi a relansat lupta pentru titlu în campionat. Liderul întrecerii interne, Oţelul Galaţi, a fost învins, în deplasare, cu 1-0 (0-0), de FCM Târgu Mureş.

Unicul gol a fost marcat, în minutul 66, de Diego Ruiz, care a şutat puternic, de la 13 metri, după o pasă lungă de la Florin Dan.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, sâmbătă, că este trist pentru faptul că a pierdut cele trei puncte din meciul cu FCM Târgu Mureş, menţionând însă că nu se teme pentru prima poziţie în clasament sau pentru finalul de campionat.

"Golul s-a marcat în urma unei erori de plasare a fundaşilor mei. Sunt trist că am pierdut cele trei puncte. Mă aşteptam la un punct sau chiar să câştigăm. Am avut ceva probleme, dar eu cred că jucătorii mei au învăţat ceva din această înfrângere. Trebuie să ne autodepăşim ca să ne menţinem pe prima poziţie în clasament, pentru că toate echipele atunci când joacă împotriva noastră dau totul pe teren", a spus Munteanu, după meci, pentru Digi Sport.

Gălăţenii rămîn astfel cu 45 de puncte, iar FC Timişoara şi FC Vaslui se pot apropia la două, respectiv patru puncte de primul loc al clasamentului.

Bănăţenii joacă în etapa a 21-a cu U Craiova pe teren propriu, în timp ce FC Vaslui va juca în deplasare cu FC Braşov.

Steaua este la 10 puncte de lider.