Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Gheorghe Hagi, la un pas de demitere

hagi-gheorghe.jpg

Gheorghe Hagi are probleme la Galatasaray Istanbul.

Situaţia lui Gheorghe Hagi la Galatasaray este din ce în ce mai nesigură. Antrenorul echipei din Istanbul a ratat orice şansă de a mai prinde un loc de cupă europeană cu formaţia de pe Bosfor. Hagi riscă demiterea.

Galatasaray a fost eliminată din Cupa Turciei, după ce a remizat pe teren propriu, scor zero la zero, cu Gaziantepspor, în returul sferturilor de finală. Echipa lui Hagi pierduse cu doi la trei în prima manşă.

Suporterii Galatei cer demisia conducerii clubului. "Dacă aveţi mândrie, plecaţi !", au scandat fanii grupării turce.

De partea sa, Gheorghe Hagi nu ia în calcul plecarea de la formaţia din Istanbul. "Nu mă gândesc la demisie", spune tehnicianul.

"Cei de deasupra mea vor analiza situaţia. Eu învăţ din ceea ce se întâmplă. Înainte am avut mari succese la Galatasaray, dar nu am trăit astfel de situaţii. Aşa este în sport. Toată lumea trebuie să analizeze situaţia şi să decidă ce este mai bine pentru viitor", declară antrenorul român.

Potrivit presei turce, preşedintele clubului i-ar fi spus anterior lui Gheorghe Hagi că soarta sa la Galatasaray depinde de rezultatul meciului cu Gaziantepspor.