Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Grupă "accesibilă" pentru Oltchim în Liga Campionilor

grupa-accesibila-oltchim-liga-campionilor.jpg

Oltchim şi-a aflat adversarele din grupele principale ale Ligii Campionilor.

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa a doua principală a Ligii Campionilor, alături de Krim Ljubljana (Slovenia), Zvezda Zvenigorod (Rusia) şi Ferencvaros Budapesta (Ungaria), conform tragerii la sorţi care a avut loc marţi, la Viena.

În grupa întâi vor evolua Gyor ETO (Ungaria), Larvik HK (Norvegia), Buducnost Podgorica (Muntenegru) şi Randers HK (Danemarca).

Iată calendarul meciurilor echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea:

 

Oltchim - Ferencvaros, 2-3 februarie 2013;

Krim - Oltchim, 9-10 februarie;

Oltchim - Zvezda, 16-17 februarie;

Zvezda - Oltchim, 2-3 martie;

Ferencvaros - Oltchim, 9-10 martie;

Oltchim - Krim, 6-17 martie.

 

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, spune pentru MEDIAFAX că echipa sa a nimerit într-o grupă accesibilă: "Eu îmi doream să picăm cu Gyor în grupă, pentru a le evita în semifinale. Consider că în plan sportiv avem cea mai accesibilă grupă. De Gyor putem scăpa şi altfel în semifinale, adică să încheiem grupa pe acelaşi loc ca ele. Acum, ca să glumesc, dacă ele vor pierde un meci şi noi va trebui să pierdem unul. Oricum, obiectivul nostru este să câştigăm tot până la final, deci nu se pune problema să ne gândim la vreun eşec".

Primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinalele Ligii Campionilor. Obiectivul Oltchim este câştigarea competiţiei.