Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Janos Szekely a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali

200903-10334.jpg

Janos Szekely a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali

Jucătorul stelist Janos Szekely nu mai este dorit de finanţatorul
Gigi Becali. Acesta l-a criticat pe mijlocaş după prestaţia din meciul
FC Braşov - Steaua, pierdut de vice-campioni cu zero la unu, în etapa a
XIX-a Ligii I.

Jucătorul stelist Janos Szekely nu mai este dorit de finanţatorul Gigi Becali. Acesta l-a criticat pe mijlocaş după prestaţia din meciul FC Braşov - Steaua, pierdut de vice-campioni cu zero la unu, în etapa a XIX-a Ligii I.

Patronul Stelei a continuat să îl critice pe Janos Szekely, despre care spune că nu va mai primi nici o şansă din partea lui Marius Lăcătuş, informează site-ul Pro Sport. Becali spune că jucătorul venit de la Oţelul va fi trimis la echipa a doua.

"Eu nu am fost dur cu jucătorii, doar i-am criticat. Dacă aş fi fost dur cu ei, i-aş fi zis lui Szekely : "Bă, nu-ţi mai dau salariul". E posibil că Szekely să-şi revină, dar la echipa a doua. A avut destule şanse. O să vorbesc cu Marius şi o să-i propun să-l trimit la echipa a doua. Ce să-l ţii pe Szekely în echipă, ce să-l ţii pe Tiago ? De Dayro mi-a plăcut, el e un jucător foarte valoros", a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Steaua se află de-abia pe locul şase, cu 30 de puncte, la nouă puncte distanţă de liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti. Pe locul doi se află Unirea Urziceni, cu 36 de puncte, iar pe trei este FC Timişoara, cu 35 de puncte. Campioana CFR Cluj ocupă poziţia a patra, iar Rapidul e pe cinci. (CR - 9 martie 2009;14.10h)