Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Jean Tigana, noul antrenor de la Al Hilal

200903-10553.jpg

Jean Tigana, noul antrenor de la Al Hilal

Antrenorul francez va prelua conducerea tehnică a formaţiei la care
joacă şi mijlocaşul român Mirel Rădoi, informează site-ul oficial al
grupării, alhilal.com. Tigana va semna un contract valabil pe un an şi
jumătate.

Jean Tigana va fi noul antrenor al echipei saudite Al Hilal. Antrenorul francez va prelua conducerea tehnică a formaţiei la care joacă şi mijlocaşul român Mirel Rădoi, informează site-ul oficial al grupării, alhilal.com. Tigana va semna un contract valabil pe un an şi jumătate.

Cosmin Olăroiu a anunţat la începutul lunii martie că şi-a reziliat contractul cu gruparea Al Hilal, unde a lucrat din anul 2007. Postul interimar a fost asigurat de către Cătălin Necula, secundul lui Olăroiu la Al Hilal.

Cât despre Mirel Rădoi, românul a marcat din nou pentru Al Hilal. El a înscris un gol în meciul pe care formaţia sa l-a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu echipa Pakhtakor Taşkent, din Uzbekistan. Meciul a contat pentru etapa a doua a fazelor grupelor Ligii Campionilor Asiei.

Mirel Rădoi a marcat în minutul 55, dintr-o lovitură de la 11 metri. Românul se află la a treia reuşită pentru Al Hilal. Echipa saudită a fost egalată în minutul 57.

În celălalt joc al grupei A, echipele Saba Battery, din Iran şi Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite au terminat la egalitate, scor 0-0.

Liderul grupei A este Pakhtakor Taşkent, cu patru puncte, urmată de Al Hilal, cu două puncte, Saba Battery, două puncte şi Al Ahli Dubai, un punct. (CR - 17 martie 2009;17.10h)