Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Kapetanos a devenit "ceferist"

kapetanos-pantelis.jpg

Pantelis Kapetanos, aici în tricoul echipei Steaua.

Fostul atacant al echipei Steaua, grecul Pantelis Kapetanos s-a transferat la CFR Cluj. Fotbalistul a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu formaţia campioană.

"Bun venit, Pantelis Kapetanos !", este mesajul de întâmpinare de pe site-ul clubului ardelean.

"Pantelis Kapetanos este cea mai nouă achiziţie a CFR 1907 Cluj. Atacantul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe trei ani şi jumătate. În speranţa că se va integra cât mai repede în echipa noastră, îi urăm bun venit şi success !", se arată pe site-ul oficial.

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany crede că Pantelis Kapetanos va fi un câştig pentru echipă. "Mă bucur mult că l-am adus pe Kapetanos, va fi un câştig pentru echipă. Sperăm ca până diseară să mai aducem un mijlocaş central străin, suntem în negocieri avansate. Nu ştiu dacă va mai pleca cineva, pot să spun doar că orice jucător care ne nemulţumeşte va părăsi echipa", declară Arpad Paszkany.

Kapetanos a venit la Steaua în vara anului 2008, de la formaţia AEK Atena.

El a părăsit gruparea "roş-albastră" la sfârşitul anului 2010 din postura de jucător liber de contract.

Atacantul grec a mai evoluat pentru Kozani şi Iraklis. Pentru Steaua, în Liga I, Kapetanos a marcat 27 de goluri în 65 de partide.

În martie 2010, el a fost convocat pentru prima oară de antrenorul naţionalei Greciei, Otto Rehhagel, pentru meciul amical cu Senegal.

De asemenea, Kapetanos a făcut parte din lotul Greciei pentru Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud.