Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Low: Am meritat victoria cu Grecia. Santos: Voi reţine pasiunea şi sufletul puse în meciuri

low-am-meritat-victoria-grecia-santos-voi-retine-pasiunea-sufletul-puse-meciuri.jpg

Jucătorii germani îl felicită pe Philipp Lahm, după golul acestuia împotriva Greciei (Foto: Reuters/Leonhard Foeger).

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat că nu există niciun dubiu asupra faptului că echipa sa a meritat victoria în meciul cu Grecia, din sferturile EURO 2012. Selecţionerul Greciei, portughezul Fernando Santos, a salutat ''pasiunea şi sufletul'' echipei sale.

Germania s-a impus cu scorul de 4-2 în meciul cu Grecia. "Este o performanţă excelentă să ajungem în semifinale a patra oară consecutiv. Avem cea mai tânără echipă din turneu, cu un potenţial enorm. Nu există niciun dubiu că am meritat victoria. Grecia a marcat două goluri cu o singură ocazie. Noi am avut multe, am ştiut să ne păstrăm calmul şi am dominat clar'', spune Joachim Low.

Selecţionerul german nu crede că echipa sa este mare favorită la titlu, pentru că şi celelalte adversare rămase sunt foarte bune.

Germania va întâlni în semifinale, pe 28 iunie, câştigătoarea sfertului de finală dintre Anglia şi Italia.

Selecţionerul Greciei, portughezul Fernando Santos, a recunoscut că Germania a meritat victoria din sferturile EURO 2012 şi a salutat "pasiunea şi sufletul" echipei sale la acest turneu.

"Felicit echipa Germaniei. A jucat foarte bine şi a meritat victoria. Dar vreau să-i felicit şi pe jucătorii mei, nu pentru acest meci în special, ci pentru eforturile în acest turneu. La pauză le-am spus jucătorilor să-şi corecteze greşelile şi să aibă mai mult iniţiativa, rămânând concentraţi şi pe aspectul defensiv. Jucătorii mei au luptat. Voi reţine de la acest turneu pasiunea şi sufletul puse în meciuri", declară Santos.