Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Lucescu jr. vede partea plină a paharului

lucescu-razvan-da-indicatii-jucatorilor.jpg

Selecţionerul Răzvan Lucescu

Selecţionerul Răzvan Lucescu este optimist, în ciuda înfrângerii din meciul amical cu Ucraina. "Am arătat dorinţă de a lupta până la capăt şi apreciez asta", spune antrenorul naţionalei de fotbal.

Tricolorii au remizat, scor 2-2, cu selecţionata Ucrainei, după timpul regulamentar de joc, dar au pierdut la penalty-uri, cu scorul general de patru la şase.

"Am început bine jocul şi nu au fost probleme. Am luat gol din lovitură liberă destul de uşor, ne-am debusolat şi am luat şi al doilea gol. Apoi am arătat dorinţă de a lupta până la capăt şi apreciez asta. Nu există o baghetă magică, se creşte de la o perioadă la alta, prin meciuri. A fost o atmosfera foarte frumoasă, îmi pare rău că nu ne-am bucurat la finalul penalty-urilor", spune selecţionerul Răzvan Lucescu.

De partea sa, mijlocaşul Dan Alexa crede că experienţa şi-a spus cuvântul : "Am intrat mai greu în meci. Ucraina e o echipă mai experimentată, cu jucători de mare valoare. Apoi am revenit noi în joc. Au ratat penalty-uri şi jucători mai mari. Regret că nu ne-am calificat. Fanii au fost extraordinari. Când îi ai alături, e mult mai uşor".

România va juca miercuri, 9 februarie, finala mică a turneului amical din Cipru, chiar în faţa reprezentativei ţării gazde. Cipru a pierdut meciul cu Suedia, scor zero la doi.