Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Lyon, elogiată de presă după succesul cu Steaua

200811-7816.jpg

Lyon, elogiată de presă după succesul cu Steaua

"O victorie preţioasă", scrie presa franceză, după ce Olympique Lyon a trecut de Steaua cu doi la zero, în etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor. Lyon a învins cea mai slabă formaţie din grupă, apreciază L'Equipe. Le Monde pare însă un pic dezamăgit : "Meciul a fost departe de dulcea nebunie din tur", când a fost cinci la trei pentru francezi.

"O victorie preţioasă", scrie presa franceză, după ce Olympique Lyon a trecut de Steaua cu doi la zero, în etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor.
Lyon a învins cea mai slabă formaţie din grupă, apreciază L'Equipe. Le Monde pare însă un pic dezamăgit : "Meciul a fost departe de dulcea nebunie din tur", când a fost cinci la trei pentru francezi.
"Liga Campionilor nu oferă însă mereu nopţi cu cinci la trei", îi dă replica lionezul Le Progres. "Din fericire există Juninho. Lovitura de geniu a brazilianului. Spectatorilor li s-a oferit Carmen de Bizet pe un fond ritmat", e de părere ziarul amintit, care crede totuşi că Steaua a fost mult mai consistentă decât la Bucureşti.
"Onorabil, dar atât", scrie Gazeta Sporturilor. "Rădoi e în cădere de formă", spune selecţionerul Victor Piţurcă, citat de Pro Sport.
Steaua mai poate spera acum la şaisprezecimile Cupei UEFA. Pentru asta trebuie să termine grupa pe locul trei. Deocamdată roş-albaştrii au un punct. Italienii au trei. Steaua mai are două jocuri, cu Bayern Munchen în Germania şi cu Fiorentina în Ghencea. (CR - 6 November 2008;13.20h)