Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Mutu, pus pe liber de Fiorentina

Adrian Mutu este pe lista de transferuri la Fiorentina. Oficialii clubului din Florenţa au decis să-l vândă pe atacantul român, nemulţumiţi de problemele create de acesta în ultima perioadă. Mutu va fi cedat în perioada de "mercato" din ianuarie, informează site-ul fiorentina.it.

Sursa citată a scris că oficialii grupării italiene s-au supărat pe Mutu, după ce acesta a stat foarte puţin la petrecerea de sfârşit de an, iar a doua zi a lipsit de la antrenament. Conform presei italiene, clubul Napoli ar fi interesat de jucătorul român.

"Joia trecută, Mutu a venit la petrecerea clubului împreună cu câţiva prieteni români, dar nu a stat decât foarte puţin. Antrenorul Sinisa Mihajlovici a fost extrem de dezamăgit de comportamentul românului, mai ales că părea sa fi creat o relaţie foarte bună cu jucătorul. A doua zi de dimineaţă Mutu a anunţat că nu poate participa la antrenament din cauza zăpezii care a căzut la Florenţa. El le-a trimis mesaje colegilor pentru a le spune că la Santo Domingo (n.r. - unde locuiesc socrii săi) este cald, în timp ce la Florenţa e ger. Cu toate acestea, Mutu nu a putut pleca spre destinaţia dorită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, rămânând pană duminică la Florenţa", a scris violanefiorentina.it.

Surse din cadrul clubului au spus că preşedintele Andre Della Valle era furios pe atacantul român, fiind hotărât să ia măsuri, mai ales că Mutu venea după o suspendare de nouă luni pentru dopaj şi după un incident în care a bătut un ospătar.

Conform presei italiene, clubul Napoli ar fi interesat de jucătorul român, însă fostul impresar Ioan Becali a afirmat că nu există nicio ofertă de la fosta adversară a Stelei în Liga Europa şi că el crede că Mutu va rămâne la Fiorentina. "Intenţia sa este de a rămâne la Fiorentina, a făcut o promisiune clubului şi fanilor. Eu cred că rămâne. Va reveni mai puternic, asta este intenţia lui şi în ianuarie se va vedea. Napoli? Nu e nimic concret, a fost doar o supoziţie a colegului meu Fedele", a spus Becali, la postul Sky Sport 24.