Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Oţelul, a doua înfrangere în campionat

Oţelul Galaţi a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care unicul gol a fost înscris pe final. Gazdele au marcat în minutul 90, prin Robert Ilyes, care a reuşit să trimită mingea în poartă după ce balonul a ricoşat din bară.

Poli Timişoara poate profita de pasul greşit al echipei pregătite de Dorinel Munteanu şi poate trece pe primul loc al clasamentului, dacă învinge sâmbătă seara Steaua, pe teren propriu.

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că este dezamăgit de acest rezultat, dar viaţa merge înainte şi formaţia sa va lupta pentru a se menţine pe primul loc în clasament.

"E un rezultat cauzat de o evoluţie slabă a multora dintre jucătorii mei. În prima repriză jocul a fost ceva mai echilibrat, au jucat ambele echipe la greşeala celeilalte, au fost ocazii, dar nimeni nu a reuşit să înscrie. Ne aşteaptă un meci greu cu Vaslui şi indiferent de rezultatul de mâine (n.r. - din partida FC Timişoara - Steaua) noi vom lupta să rămânem pe primul loc. Nu este o pălărie mare pentru noi să fim pe primul loc, a fost doar un joc cu un randament mai slab. Dacă mâine s-ar juca finala, Braşovul ar fi clar favorită, pentru că joacă un fotbal foarte frumos", a spus Munteanu.