Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


"Perla" Oltchimului rămâne la Vâlcea

Cea mai bună handbalistă din lume va rămâne la Râmnicu Vâlcea. Dorită intens de marile forţe din handbalul european, Cristina Neagu a decis să-şi prelungească înţelegerea cu Oltchim, ea semnând vineri noul contract. Presa de specialitate a anunţat că Neagu va câştiga aproximativ 150 de mii de euro pe sezon.

Cristina Neagu a declarat că nu regretă că nu a plecat la Viborg şi că a semnat "cu sufletul". "Am semnat din mai multe motive, nu mi-a fost greu să iau această decizie. Am semnat cu sufletul. Suporterii m-au impresionat, ataşamentul lor m-a emoţionat. Am semnat şi pentru că la Otchim există domnul Roibu, o persoană deosebită, căreia nu am ce să-i reproşez. De asemenea, am ales să rămân la Oltchim pentru prieteni, pentru colege şi familie. M-a flatat oferta de la Viborg, dar mă bucur că am rămas la Vâlcea. Vreau să câştigăm cupa, să dovedim că suntem mai tari ca Viborg", a spus Neagu.

Alături de Neagu, au mai semnat prelungirea contractelor handbaliste importante, printre care Adina Fiera, Steluţa Luca, Oana Manea, Adriana Nechita, Ionela Gâlcă si Talida Tolnai.

"Am dorit ca în această lună să semnăm prelungirea contractelor cu handbalistele ale căror acorduri expiră în această vară. Am insistat ca acest lucru să se întâmple înainte de începerea meciurilor din grupele principale ale Ligii Campionilor.", a declarat managerul general al SC Oltchim, Constantin Roibu.