Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Piţurcă : Putem bate Serbia şi Austria

200903-10717.jpg

Piţurcă : Putem bate Serbia şi Austria

Selecţionerul Victor Piţurcă este optimist. El crede că România
poate învinge Serbia şi Austria, deşi este conştient că vor fi două
meciuri foarte grele, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Selecţionerul Victor Piţurcă este optimist. El crede că România poate învinge Serbia şi Austria, deşi este conştient că vor fi două meciuri foarte grele, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

"Urmează două meciuri foarte importante şi probabil decisive pentru calificare. S-a tot vorbit şi s-au făcut calcule în ultimul timp, dar sper ca echipa României să treacă cu bine peste aceste două jocuri. Cel mai important meci este cel cu Serbia. Cred în echipa României şi am speranţa că vom învinge. Toate cele şase puncte puse în joc sunt importante, dar mai importante sunt primele", a spus Victor Piţurcă, luni, 23 martie.

Antrenorul echipei naţionale precizează că i-a convocat pe cei mai în formă jucători români. "I-am convocat pe cei mai valoroşi şi pe cei mai în formă. Nu mă gândesc la jucătorii care lipsesc şi care sunt foarte importanţi, Chivu şi Florentin Petre. Dar asta este situaţia, mă aştept tot timpul să apară probleme dar e păcat că s-au accidentat înaintea celor două meciuri", spune Victor Piţurcă.

El anunţă că l-a convocat pe Maximilian Nicu pentru a-l cunoaşte şi că probabil mijlocaşul Herthei Berlin va şi juca.
România va întâlni Serbia, la Constanţa, pe 28 martie, de la ora 20.45 şi Austria, la Klagenfurt, pe 1 aprilie, de la ora 21.30, în preliminariile grupei a 7-a a Mondialului din 2010. (CR - 23 martie 2009;15.30h)