Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Platini vede finala Cupei UEFA în România

200811-7983.jpg

Platini vede finala Cupei UEFA în România

Şansele ca finala Cupei UEFA să fie organizată în 2012 la Bucureşti, pe stadionul Naţional sunt "foarte, foarte bune". Iată mesajul transmis vineri, 14 noiembrie, la Bucureşti de preşedintele UEFA, Michel Platini. El a venit pentru a inspecta şantierul unde se reconstruieşte stadionul "Lia Manoliu".

Şansele ca finala Cupei UEFA să fie organizată în 2012 la Bucureşti, pe stadionul Naţional sunt "foarte, foarte bune". Iată mesajul transmis vineri, 14 noiembrie, la Bucureşti de preşedintele UEFA, Michel Platini (audio).
El a venit pentru a inspecta şantierul unde se reconstruieşte stadionul "Lia Manoliu". Federaţia Română de Fotbal vrea ca aceasta arenă să găzduiască peste patru ani finala Cupei UEFA.
Michel Platini speră ca acest lucru să se întâmple. "Comitetul Executiv al UEFA, cu câţiva ani în urmă a dezbătut posibilitatea ca una din finalele Cupei UEFA să se joace la Bucureşti, în cazul în care va exista un stadion la cele mai înalte standarde. Am aşteptat ca stadionul să fie proiectat, am profitat de această vizită pentru a vedea stadiul lucrărilor. Dacă aşa cum prevăd constructorii, lucrările se vor încheia în octombrie 2010, şansele de a organiza finala la Bucureşti sunt foarte, foarte bune", apreciază Michel Platini. (CR - 14 November 2008;13.55h)