Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Război în deşert cu Olăroiu şi saudiţii de la Al Hilal

200902-10114.jpg

Război în deşert cu Olăroiu şi saudiţii de la Al Hilal

Cosmin Olăroiu a fost demis de la echipa arabă Al-Hilal. Cel puţin aşa
scriu Gazeta Sporturilor şi Pro Sport, sâmbătă, 28 februarie.
Antrenorul român ar fi fost dat afară din cauza comportamentului avut,
după ce echipa sa a câştigat Cupa Coroanei Prinţului.

Cosmin Olăroiu a fost demis de la echipa arabă Al-Hilal. Cel puţin aşa scriu Gazeta Sporturilor şi Pro Sport, sâmbătă, 28 februarie. Antrenorul român ar fi fost dat afară din cauza comportamentului avut, după ce echipa sa a câştigat Cupa Coroanei Prinţului.
Echipa saudită antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care joacă Mirel Rădoi a câştigat competiţia vineri, învingând în finală pe Al-Shabab, cu unu la zero, în prelungiri.
După meci, Olăroiu a făcut o criză de nervi când a văzut că poliţiştii nu-i lasă pe jucătorii săi, care au urmărit meciul din tribune, să intre pe teren, pentru festivitatea de premiere.

Tehnicianul român a ţipat violent la poliţişti, după care şi-a scos tricoul de campion, l-a aruncat şi a ieşit de pe stadion. Toată scena a fost surprinsă de camerele de luat vederi.

Ziarul Pro Sport susţine că şefii Federaţiei de fotbal din Riad au luat măsuri împotriva antrenorului şi l-au demis de la Al-Hilal. Informaţia nu a fost confirmată încă de oficialii clubului. (CR - 28 februarie 2009;15.55h)