Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ronaldo, la intensitate maximă, înaintea meciului dintre Brazilia şi România

ronaldo-intensitate-maxima-meciului-brazilia-romania.jpg

Ronaldo se retrage oficial după meciul amical dintre Brazilia şi România.

"Vreau să trăiesc la intensitate maximă meciul cu România". Iată ce spune atacantul brazilian Ronaldo, despre partida amicală de marţi noapte cu naţionala tricoloră. Va fi meciul oficial de retragere a lui Ronaldo.

"Tremur tot de emoţie. Urmează ultimul capitol la naţională. Să fiu la naţionala Braziliei a însemnat pentru mine ceea ce înseamnă pentru un soldat să-şi apere ţara. Nu am emoţii privind jocul, nu trebuie să demonstrez în meciul cu România cât de bun am fost la naţionala Braziliei. Vreau doar să trăiesc la intensitate maximă acest moment şi să le mulţumesc tuturor", declară fosta glorie a naţionalei braziliene. Ronaldo va juca în prima repriză, din minutul 30 până la pauză.

Jucătorul dă dovadă de umor vis-à-vis de forma în care se află acum, la apusul carierei. "Iertaţi-mă dacă pe teren mingea vine spre mine, iar eu mă uit în altă parte!", spune în glumă Ronaldo.

"Ar fi un vis să-mi închei cariera la echipa naţională cu un gol. De aceea am spus: «Dacă ajungi în careu este pentru a cădea». Şi totuşi, mai rămâne de bătut penalty-ul, ceea ce nu e uşor deloc", declară fotbalistul brazilian.

Meciul amical dintre Brazilia şi România are loc la Sao Paolo marţi noapte, la 03.50 (ora României). Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.