Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Scandal la Dinamo. Bonetti îşi acuză fotbaliştii de blat

Fotbalistul dinamovist Srgian Luchin a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că s-a simţit umilit când la pauză a intrat cineva în vestiar şi i-a acuzat pe el şi pe colegii săi de la Dinamo de blat. Ulterior, Ionel Dănciulescu a declarat la Digisport că este vorba chiar despre antrenorul dinamovist Dario Bonetti.

"E foarte greu să jucăm când suntem suspectaţi de blat. La pauză a intrat cineva în vestiar şi ne-a acuzat că suntem blat. M-am simţit umilit! A fost vorba de relaţia unor anumiţi fotbalişti cu domnul Ioan Andone, dar la cum am jucat în ultima vreme se putea spune că am fost blat în fiecare meci. Suntem praf din toate punctele de vedere, suntem la pământ. Am simţit cum tot ce am construit până în iarnă s-a destrămat acum. E vina noastră, dar nici nu am avut susţinere. Jocul nostru nu ne mai permite să sperăm la titlu. CFR nu merită să câştige titlul, Rapid şi Vaslui au un joc mult mai plăcut", a spus Luchin la Digi Sport.

Tot la Digi Sport, Ionel Dănciulescu a spus că aceasta este cea mai neagră zi din viaţa sa de fotbalist. "Cu cine stăm noi înăutru, în vestiar? Luchin are dreptate. Este cea mai neagră zi din viaţa mea de fotbalist. Bonetti a zis în vestiar că ori nu vrem să jucăm, ori suntem «blat». Am avut şi ieri o discuţie cu el pe tema asta. N-a pomenit numele lui 'nea Ando, dar trebuia să-l mai pomenească? N-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Sunt de 11 ani la Dinamo, oamenii mă ştiu, eu n-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Vă daţi seama, sunt mulţi jucători care nu-şi mai doresc să joace, aşa ne simţim. Eu spun adevărul, n-am de ce să mint. Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat intenţionat cartonaşe, o mizerie. Asta este viaţa, poate nu mai joc, dar coloana mea vertebrală este dreaptă şi o să merg cu privirea sus toată viaţa", a afirmat Dănciulescu.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu 1-0 (0-0), pe Dinamo, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, în care liderul campionatului a înscris în minutul 90, de Kapetanos.