Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Stancu, primul antrenament sub comanda “Regelui”

stancu-bogdan.jpg

Bogdan Stancu

Bogdan Stancu mărturiseşte că este în al nouălea cer, după ce transferul său la Galatasaray Istanbul s-a realizat, iar vineri a făcut primul antrenament sub comanda celui care l-a adus în Turcia, Gheorghe hagi. Fostul atacant al Stelei a declarat pentru postul Galatasaray TV că nu îi vine să creadă cât de repede s-a realizat transferul său şi că este fericit deoarece i s-a împlinit visul, informează presa turcă.

"Totul s-a petrecut foarte rapid, nici mie nu mi-a venit să cred ce se întâmplă. Am venit la o echipă mare. Sunt foarte fericit pentru că mi s-a împlinit visul. Voi face tot ce voi putea pentru acest club”, a spus Stancu.

Bogdan Stancu a precizat că vrea ca împreună cu noii săi coechipieri să ducă echipa Galatasaray acolo unde merită să fie. „Am venit la una dintre cele mai bune echipe din Turcia din punct de vedere al lotului şi al calităţii. Galatasaray trebuie mereu să câştige şi să realizeze obiective importante. Le mulţumesc domnului Hagi şi conducătorilor care m-au adus la Galatasaray. Vreau să contribui prin evoluţiile mele şi să ducem împreună echipa Galatasaray acolo unde merită să fie. Îmi place mult să dau goluri, am venit să înscriu”, a adăugat el.

Portarul Robinson Zapata, adus la Galatasaray tot vineri, odată cu Stancu, a declarat la Galatasaray TV că în opinia sa nu va avea probleme de adaptare deoarece îl cunoştea dinainte pe tehnicianul Gheorghe Hagi. El a menţionat că Hagi a fost cel care l-a convins să aleagă echipa Galatasaray, deşi mai avea oferte din Columbia şi din Turcia. „Mă aflam în vacanţă şi am avut o discuţie la telefon cu Gheorghe Hagi. Discuţia a fost pozitivă, astfel că m-am simţit pregătit să vin la Galatasaray şi am luat o astfel de decizie”, a explicat Zapata.