Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Steaua iese din lupta pentru titlu

cartu-sorin-urla.jpg

Sorin Cârţu

Steaua a ieşit din lupta pentru primele două locuri, după remiza fără goluri de sâmbătă seară de pe trenului lui Poli Timişoara.” Este opinia tehnicianului roş-albaştrilor, Sorin Cârţu, care a precizat totodată că este mulţumit de jocul prestat de elevii săi, dar nu şi de rezultat. Steaua a avut cele mai mari ocazii în partida din Banat, însă nu a reuşit să marcheze.

De cealaltă parte, tehnicianul gazdelor, Dushan Uhrin, s-a declarat dezamăgit de ineficacitatea echipei sale în faţa porţii, dar a precizat că remiza este un rezultat pozitiv, deoarece alb-violeţii sunt cu un pas mai aproape de liderul Oţelul Galati.

"În primul rând trebuie să mulţumesc suporterilor, au fost fantastici. În final suntem mulţumiţi cu un punct, Steaua putea să marcheze, dar şi noi am avut situaţii clare. Vreau să-mi laud jucătorii, pentru că pe finalul meciului s-a văzut că au făcut tot ce au putut pentru a câştiga. Am avut probleme majore în formarea echipei de start, a lipsit aproape toată linia mediană din meciurile trecute", a declarat Dusan Uhrin.

La rândul său, tehnicianul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat că este mulţumit de jocul prestat de elevii săi, dar nu şi de rezultat, deoarece acesta a scos Steaua "din lupta pentru primele două locuri".

"M-a mulţumit jocul pe care l-am prestat, am avut o atitudine bună. Poate cu excepţia ultimelor 10-15 minute, am avut jocul sub control, prin jocul prestat, prin agresivitatea pozitivă pe care am avut-o. Luăm situaţia aşa cum e, mergem mai departe, ne uităm şi la Cupa României. Am avut multe ocazii pe care nu le-am transformat, la asemenea meciuri trebuie să dai gol şi din jumătate de ocazie", a spus Sorin Cârţu.

Incendiu pe stadion

Un incendiu a izbucnit la Peluza Sud a stadionului Dan Păltinişanu în timpul partidei FC Timişoara - Steaua Bucureşti, după ce fanii timişoreni au aprins torţe, focul extinzându-se rapid din cauza rolelor de hârtie existente printre scaune.

Pompierii au intervenit iniţial cu stingătoare, iar apoi a fost adusă în faţa peluzei şi maşina de pompieri. O parte dintre suporteri s-a refugiat pe pista din jurul terenului, ceea ce a determinat intrarea scutierilor pe stadion. După câteva minute, focul a fost stins.