Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Steaua îşi întăreşte defensiva

Steaua a obţinut semnătura unuia dintre cei mai doriţi fundaşi din Liga 1. Bulgarul de 30 de ani Valentin Iliev, declarat liber de contract de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor după ce ultima dată a evoluat la Universitatea Craiova, a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Steaua, informează site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

În urma acestui transfer, Florin Gardoş ar urma să fie evolueze pe post de mijlocaş.

"Este o zi foarte fericită din viaţa mea pentru că am semnat cu Steaua Bucureşti, un club foarte important în Europa, cu multă tradiţie. Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, chiar dacă am avut foarte multe oferte, dar întâlnirea cu patronul echipei a contat foarte mult în alegerea mea. Dânsul m-a apreciat tot timpul, iar acest lucru m-a bucurat, iar de acum înainte voi da totul pe teren pentru a-l mulţumi pe patron, pe antrenor şi pe suporterii echipei Steaua Bucureşti. Voi face tot posibilul ca alături de coechipierii mei, să îndeplinim obiectivele pe care echipa şi le-a propus în acest sezon", a spus Iliev (30 de ani) pentru sursa citată.

Valentin Iliev a fost declarat liber de contract, pentru că gruparea Universitatea Craiova nu i-a achitat sumele prevăzute în contracte.