Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Tricolorii vor sa jumuleasca echipa

200806-5096.jpg

Tricolorii vor sa jumuleasca echipa

Atmosfera destul de buna in lotul Romaniei, inaintea meciului de debut la Euro 2008 impotriva Frantei. Presa sportiva publica fotografii din cantonamentul tricolorilor. Jucatorii zambesc, lucru pe care il face de altfel si Victor Piturca. E cunoscut faptul ca selectionerul nu zambeste prea des.

Atmosfera destul de buna in lotul Romaniei, inaintea meciului de debut la Euro 2008 impotriva Frantei.

Presa sportiva publica fotografii din cantonamentul tricolorilor. Jucatorii zambesc, lucru pe care il face de altfel si Victor Piturca. E cunoscut faptul ca selectionerul nu zambeste prea des.

Directorul Gazetei Sporturilor se afla in Elvetia. Ovidiu Ioanitoaia (audio) spune la RFI ca optimismul domina lotul Romaniei.

Romania se afla in grupa cea mai dificila de la Euro 2008, alaturi de campioana mondiala Italia, vice-campioana Franta si Olanda.

A doua gazda a Campionatului European de fotbal intra in ring duminica, 8 iunie. Austria intalneste Croatia, de la ora 19. Germania joaca impotriva Poloniei, de la ora zece fara un sfert seara.

Cealalta gazda a Euro 2008, Elvetia a pierdut meciul inaugural cu Cehia, cu zero la unu. Portugalia s-a impus cu doi la zero in fata Turciei. (CR - 6/8/2008;13.40h)

706