Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Zi cruciala pentru fotbalul romanesc

200805-4550.jpg

Zi cruciala pentru fotbalul romanesc

CFR Cluj are sansa de a castiga titlul de campioana si de a juca direct in grupele Ligii Campionilor. Formatia lui Ioan Andone intalneste miercuri, 7 mai pe Universitatea Cluj. De partea ei, Steaua inca mai spera sa castige campionatul.

Echipa CFR Cluj are sansa de a castiga titlul de campioana si de a juca direct in grupele Ligii Campionilor. Formatia lui Ioan Andone intalneste miercuri, 7 mai pe Universitatea Cluj.

De partea ei, Steaua inca mai spera sa castige campionatul. Gruparea din Ghencea va juca tot miercuri cu satelitul sau, Gloria Buzau. CFR are un punct in fata Stelei, deci teoretic are prima sansa la titlu.

Exista voci care sustin ca de fapt cel mai bine pentru Romania ar fi ca formatia clujeana sa castige campionatul si sa joace direct in grupele Champions' League.

In acest caz, Steaua ar juca ultimul tur preliminar al competitiei, unde va fi cap de serie si ar putea intalni teoretic o echipa mai slaba. In caz de victorie, si stelistii s-ar califica in grupe.

Totusi, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Iata ce spune jurnalistul sportiv Andrei Vochin (audio) de la Gazeta Sporturilor. El precizeaza ca Steaua ar putea intalni si formatii puternice ca Fiorentina.

Ultima etapa incepe la ora cinci dupa-amiaza. (CR - 5/7/2008;14.30h)

584