Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Da, pasiune + determinare = arta businessului

_mg_9995.jpg

Laurenţiu Constantin, Dan Pavel şi Marius Focsa in sala de conferinte a radio RFI Romania
Laurenţiu Constantin, Dan Pavel şi Marius Focsa

Revine, astăzi, pentru un dialog, în stilul propriu, asertiv şi direct, antreprenorul în serie Marius Focsa şi aflăm ultimele sale evoluţii în business. În studio, ni s-a alăturat, specialistul şi, pe cale de consecinţă, iubitorul de artă plastică contemporană, Laurenţiu Constantin, coproprietar şi curator al galeriei de artă AlertArt.

Chronax o companie antreprenorială se dovedeşte foarte activă în ceea ce priveşte şi noile investiţii - incubatorul de afaceri, conceptul Alert, galerie de artă contemporană, casă de producţie de film, o zonă de design vestimentar, şi alte câteva mărci înregistrate, deja.

Nu uităm nici discuţiile, într-o cheie realistă, despre provocările ANAF şi opiniile celor care lucrează în linia întâi a fiscalităţii de la noi - avem şi fraze tari “ANAF văzut sistem de opresiune” de experţi.. şi mai avem.

Nu ocolim Legea Dării în Plată şi alte câteva acte normative cu impact în mediul de business.

Contribuţia artei în emisiune este adusă, cu..artă, de Laurenţiu care ne povesteşte despre ceea ce se va întâmpla pe 31 martie, la Casa Râşnoveanul din zona Moşilor - sediul AlertArt - vernisajul, spectaculos, a “Dali”-ului român, pictorul Zoltan Lorencz.

Despre artă, în toate valenţele ei, şi zona de intersecţie cu lumea businessului, activ, real şi dur, într-o ediţie de colecţie a Business ON AIR, la Rfi.

Deviza lui Laurenţiu referitoare la arta plastică românească este aceea conform căreia "nu poţi trăi doar din trecutul - mare şi impunător, al arte româneşti, viitorul artei noastre plastice îl pregătim în prezent”.

Invitaţi: Marius Focsa, business consultant Chronax şi Laurenţiu Constantin, AlertArt - Grupul Alert

Emisiunea Business ON AIR din 24 martie 2016