Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


CÂŞTIGĂ bilete la recitalul de pian al Valentinei Lisitsa la Ateneul Român

valentina-lisitsa.jpg

Concurs: castiga bilete la recitalul Valentinei Lisitsa

Astăzi, 4 noiembrie 2013, începem concursul fulger în cadrul căruia Radio France Internationale România pune la bătaie 6 invitații duble la evenimentul “Recital de pian – Valentina Lisitsa" la Ateneul Român. Concurs încheiat!

Concurs încheiat!

Marţi, 5 noiembrie, începând cu ora 19:00 începe Recitalul de pian Valentina Lisitsa - supranumită „pianista YouTube”, una dintre cele mai neconvenționale și puternice artiste ale momentului.

Valentina Lisitsa a revoluționat muzica clasică: a păstrat calitatea celor mai rafinate interpretări și, în același timp, a venit în întâmpinarea publicului, cu ajutorul tehnologiei. A cunoscut succesul și a concertat pe cele mai importante scene internaționale: Carnegie Hall (New York), Royal Albert Hall (Londra), Avery Fisher Hall (New York), Musikverein (Viena). 

Concursul în 3 paşi simpli:

  1. LIKE: dă like paginii oficiale de Facebook RFI România (https://www.facebook.com/RFI.Romania.FM

  2. DISTRIBUIE: pe peretele tău link-ul acestui articol

  3. Trimite-ne un e-mail la adresa office@rfi.ro , care să conțină numele şi prenumele, adresa de e-mail sau număr de telefon.

Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind http://www.random.org/

Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic sau pe mail şi publicaţi pe pagina de Facebook a Radio France Internationale România în data de 5.11.2013.

 

Cei 6 câştigători ai biletelor pentru recitalul Valentinei Lisitsa: