Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Carte la RFI

carte_la_rfi_3.jpg

Carte la RFI

Fascinanta lume a cărților și a noutăților editoriale este prezentă frecvent la radio şi pe site-ul nostru prin interviuri, intervenții în studioul RFI, emisiuni de la târguri de carte din țară și din străinătate.

Invitaţi de marcă, scriitori români şi străini, traducători remarcabili, profesori de literatură contemporană şi jurnalişti renumiţi vorbesc la RFI România despre cărţi, despre noile apariţii literare, rolul pe care îl are cartea în educaţia noastră. Îi ascultaţi în programele noastre pe Pascal Bruckner, Dominique Viart, Bernard Pivot, Andrei Makine, Lucian Boia, Norman Manea, Gabriel Liiceanu sau Andrei Oişteanu, pentru a ne opri doar la câteva nume.

Din februarie şi până la finalul acestui an, RFI România va prezenta în fiecare săptămâna câte o carte şi va oferi zilnic câte un exemplar din cartea respectivă.

Tot ce trebuie sa faceţi este să adăugaţi un comentariu în modulul Facebook din articolul consacrat cărţii din acea săptămâna. Cel mai pertinent comentariu este premiat de luni pâna vineri, dar nu pot fi atribuite 2 premii aceluiaşi participant.