Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Adieu, "Hercule Poirot"!

adieu-hercule-poirot.jpg

David Suchet, în "Hercule Poirot"

Ultimul episod din serialul "Hercule Poirot", în care rolul principal este interpretat de David Suchet, va fi turnat în reşedinţa de vacanţă pe care Agatha Christie a deţinut-o în regiunea Devon, potrivit bbc.co.uk.

Ultimul episod din "Hercule Poirot" se va intitula "Dead Man's Folly" şi va include scene filmate în casa din Greenway a scriitoarei Agatha Christie.

David Suchet a interpretat pentru prima dată rolul faimosului detectiv Hercule Poirot în 1989.

"Dead Man's Folly" face parte din cel de-al 13-lea sezon al serialului "Hercule Poirot", care va fi şi ultimul. Acest sezon include alte cinci episoade. Celelalte episoade se vor intitula "Elephants Can Remember", "Curtain", "Poirot's Last Case", "The Labours of Hercules" şi "The Big Four".

David Suchet (67 de ani) a jucat în zeci de seriale şi filme de televiziune. El a fost nominalizat la premiul BAFTA pentru cel mai bun actor de televiziune în 1991, pentru "Poirot" şi în 2002, pentru "The Way We Live Now". În 2008, a câştigat un International Emmy pentru prestaţia din filmul biografic de televiziune "Maxwell", ce spune povestea magnatului de presă Robert Maxwell.