Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ivana Chubbuck, coach pentru cei mai cunoscuți actori de la Hollywood: Folosește-ți traumele ca să ajungi la cea mai bună variantă a ta

"Dacă ești curajos și crezi în visele tale, poți reuși în viață și îți poți îndeplini cele mai mari vise". Este mesajul pe care îl transmite creatoarea școlii de actorie de la Hollywood cursanților ei fie că este vorba despre cei mai mari actori și cântăreți sau oameni de afaceri care vor să ajungă la cea mai bună variantă a lor.

Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, JakeGyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey sau John Voight sunt doar unii dintre actorii care au apelat la Ivana Chubbuck pentru a-și atinge potențialul.

Metoda ei i-a ajutat să folosească propriile traume pentru a-și construi cea mai bună varianta în care îi putem urmări acum. "Actorii sunt și ei răniți în dragoste, sunt în căutarea dragostei, au probleme de familie, probleme cu părinții lor, probleme sociale, se confruntă cu nesiguranță, cu faptul că nu sunt suficienți de buni în ceea ce fac. Prin meseria mea, lucrez cu toate tipurile de artiști - de la actori până la cântăreți, dansatori, oameni de televiziune - practic cu toate tipurile de performeri și încerc prin tehnica mea să îi ajut să se autodepășească și să devină cea mai bună varianta a lor. "

Munca alături de Beyonce

Coach-ul vedetelor de la Hollywood povestește că alături de Beyonce a lucrat foarte mult ca performanța ei artistică să fie în concordanță cu versurile cântecelor pe care le cântă. "Beyonce militează pentru drepturile femeilor de culoare și am încercat împreună cu ea și prin munca depusă în albumul și performance-ul ei artistic, să încurajăm promovarea femeii prin toate căile. A fost un moment destul de important pentru mișcarea feministă", spune Ivana Chubbuck.

Ivana Chubbuck da startul unei noi serii de cursuri de actorie și public speaking în septembrie, la București.

 
Ivana Chubbuck, coach pentru actorii de la Hollywood