Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Electric Castle - Cel mai bun festival European de dimensiuni medii

electric_castle.jpg

Electric Castle, noutati

Electric Castle pregătește pentru a 8-a ediție o scenă specială în zona de camping. Până în iulie însă, la Oamenii care Fac Orașul vorbim despre o expoziție care se deschide chiar azi - Interactive Science.

Proaspăt întorși din vacanță ne gândim la....vacanță. Vara se anunță fierbinte, iar festivalurile și-au prezentat deja mare parte dintre headlineri.  

Electric Castle vine cu o veste în plus. A fost desemnat Cel mai bun festival european de dimensiuni medii în cadrul în cadrul galei European Festival Awards de la Groningen. Un motiv în plus să includeți o vizită la Bonțida în planurile voastre de vară. 

Electic Castle ne așteaptă în iulie nu doar cu trupe excelente ci și cu o surpriză nouă pentru zona de camping. O scenă instalată special în zona festival în festival, cum o numesc organizatorii. Vorbim de un spectacol dedicat celor 15.000 de festivalieri care aleg să traiasca experienta exclusiv la Bontida. Renate Roca Rozenberg, PR-ul festivalului spune că adevărata experiență de festival se trăiește pe domeniul Banfy.

Ce înseamnă premiul primit de la European Festival Awards?

Ne plac planurile pe termen lung, dar ne încântă mai tare proximitatea.

Până la experiența din vară, vă sugerez să includeți pe agendă o vizită la Interactive Science. Este o expoziție de știință plină de provocări și inovații care se deschide azi la Afi Cotroceni. Ce putem găsi acolo aflăm de la  Anca Spiridon,PR-ul evenimentului.

 

Expoziția este deschisă până pe 17 aprilie, dar vă sugerez să nu amânați prea mult vizita.

 

 

 

 

 
Oamenii care fac Orașul cu Andreea Pietroșel