Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cărți în format electronic oferite gratuit de Humanitas

huma.png

Sursa imaginii: 
humanitas.ro

Aproximativ 45 de ebook-uri din Biblioteca Virtuală Humanitas sunt puse, gratuit, la dispoziția publicului în această perioadă. Deși librăriile fizice au fost închise, cei de la Humanitas ne îndeamnă să citim o serie de cărți în format pdf, printr-un simplu click.

Printre acestea se numără opere clasice precum: Portretul lui Dorian Gray, de Oscar Wilde, Evanghelia pe scurt, de Lev Tolstoi, Jurnale intime, de Charles Baudelaire, Scrisori către tata (Franz Kafka) dar și Confesiunile Sfântului Augustin, sau Comediile lui Aristofan.

În bibliotecă se regăsesc și opere ale autorilor români, precum  Max Blecher, Mateiu Caragiale, Gabriel Liiceanu, Ana Blandiana, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu și alții.

„Cărţile nu au termen de expirare. Pot fi citite şi generaţii mai târziu, în formate pe care autorii nu şi le puteau imagina. Poveşti şi întâmplări de ieri şi de azi, libere de drepturi de autor sau pe care scriitorii ni le-au dăruit – în biblioteca noastră virtuală cu pdf-uri gratuite”, îndeamnă Humanitas.