Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ce facem în săptămâna 18-27 iunie

timp_liber_rfi.jpg

Oamenii care fac Orașul

Două festivaluri și un curs de yoga și meditație pentru două weekend-uri petrecute cu sens.

Dacă rămâi în București ți-aș sugera să îți petreci weekend-ul la One World. Pe lângă documentare mișto, ai diseară, fix după proiecția Babardeală cu buclul, un talk moderat de Mona Nicoară care încearcă să afle De ce iubim sexomarxistele. Odată lămuriți, puteți merge sâmbătă și duminică la ședințele de yoga și meditație pe care le ține Ral Bratu în cadrul festivalului. 

Și pentru că e bine să îți faci planuri dinainte ca să te oblige apoi pandemia să fii spontan – recomand o excursie la Iași săptămâna viitoare. Cum de ce? Începe Rocanotherworld – unul dintre puținele festivaluri organizate și anul trecut. 

One World Romania


One World Romania

Cea de-a 14-a ediție a festivalului de film documentar și drepturile omului One World Romania a celebrat anul acesta femeile și lupta lor pentru a se afirma drept membri cu drepturi egale în societate. De la Monica Felea, coordonator de comunicare la One Word aflăm ce e de neratat weekendul acesta în festival:

Fluid Yoga cu Ral Bratu 

Documentarele sunt mai bine înțelese cu gândurile așezate, așa că sâmbătă și duminică organizatorii festivalului s-au gândit să contribuie la starea de bine a publicului și au invitat-o pe Ral Bratu să țină 2 sesiuni speciale de yoga și meditație. Acestea vor avea loc în Parcul din spatele Bisericii Krețulescu și participarea la ele nu necesită nicio pregătire fizică prealabilă, spune Ral Bratu.

ROCANOTHERWORLD


Rocanotherworld
Sursa imaginii: 
FB/Rocanotherworld

 

Iașiul se pregătește de festival. Între 23 și 27 iunie va avea loc Rocanotherworld. Ce se va întampla în cele 5 zile de concerte aflăm de la Patricia Butucel, directoarea festivalului.