Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Teatru sub lună, ediția a VII-a, readuce arta în aer liber

indart.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook

În fiecare vineri, sâmbătă și duminică, în perioada 2 - 25 iulie, va avea loc festivalul „Teatru sub lună”. Evenimentul se va desfășura la Terasa Teatrului InDArt de pe strada Icoanei, nr. 86, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Piața Romană.

În program regăsim 12 spectacole de teatru care pun accentul pe iubire, în diferite forme. Atmosfera va fi completată de 8 concerte acustice, un spectacol de stand-up, expoziții de fotografie pictură, carte, instalații și alte forme de artă.

Programul complet poate fi consultat aici: www.teatrusubluna.ro

Biletele pot fi achiziționate atât de la locația festivalului, cât și online din rețelele partenere. Acestea variază de la 50 lei pentru o zi de festival, până la 130 lei pentru tot weekend-ul sau abonamente pentru mai multe persoane.

Teatru Sub Lună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie. Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.