Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Robert Powell vine la Sibiu

robert_powell.jpg

Robert Powell în timpul filmărilor pentru seria ”Poirot”, după Agatha Christie, Londra, 10 ianuarie 2014
Image source: 
AP

Robert Powell, actorul britanic care l-a interpretat pe Iisus în celebrul film "Iisus din Nazareth" (regia Franco Zeffirelli, 1977) va fi prezent pe 3 septembrie a.c. la Sala Thalia din Sibiu, în cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu", informează un comunicat de presă remis Agerpres.

"Robert Powell, actorul care l-a jucat pe Iisus în celebrul film 'Iisus din Nazareth' face parte din distribuţia impresionantă a spectacolului 'Viaţa pasională a lui Claude Debussy', alături de actriţa Rohan McCullough, cunoscută pentru numeroase distribuţii în filme, seriale şi piese de teatru şi de muzicienii Clive Conway la flaut şi Christine Croshaw la pian.

Robert Powell va da viaţă personajului uneia dintre cele mai fascinante celebrităţi din istoria muzicii, Claude Debussy, iar Rohan McCullough se alătură pentru a personifica femeile nefericite care au fost vrăjite de acest om bizar şi complex. De-a lungul întregii drame se va derula muzica sa, ce a şocat încă de la apariţie prin senzualitatea şi limbajul armonic îndrăzneţ. Spectacolul unic poate fi urmărit la Sibiu în 3 septembrie, la Sala Thalia", se precizează în comunicatul organizatorilor.