Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Daniel Craig nu crede că o femeie ar trebui să îl interpreteze pe James Bond

bond.jpg

Image source: 
france24.fr

Actorul englez care joacă pentru ultima dată rolul celebrului James Bond în "No Time To Die", spune că nu o femeie ar trebui să întruchipeze superspionul britanic în viitoarele filme ale francizei, scrie „Huffington Post”, citată de Agerpres.

Craig a acordat un interviu revistei Radio Times, și a fost întrebat dacă ar susţine ideea ca înlocuitorul să fie cineva ales pe criterii de diversitate, spre exemplu o persoană de culoare sau o femeie:

"Răspunsul la aceasta este foarte simplu. Ar trebui pur şi simplu să existe roluri mai bune pentru femei şi actori de culoare. De ce ar trebui o femeie să-l interpreteze pe James Bond când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, pentru o femeie?", a declarat cunoscutul actor, reflectând comentariile făcute în 2018 de producătorul executiv al francizei Bond, Barbara Broccoli.

"Bond este bărbat. Este un personaj masculin. A fost creat ca bărbat şi cred că va rămâne probabil bărbat", a explicat la acel moment Broccoli. "Şi este bine. Nu trebuie să transformăm personajele masculine în unele feminine. Trebuie doar să creăm mai multe personaje feminine şi să facem ca povestea să se potrivească acelor personaje feminine", a adăugat ea.

Amintim, în "No Time to Die", a cărui temă muzicală de pe coloana sonoră este interpretată de Billie Eilish, mai joacă actorii Léa Seydoux, Ana de Armas şi Rami Malek. Filmul este regizat de Cary Joji Fukunaga.

Conform contului oficial de Twitter al peliculei, premiera mondială a "No Time To Die" va avea loc la 28 septembrie la Londra, la Royal Albert Hall.