Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Les Films de Cannes à Bucarest continuă, dar îşi modifică programul

cannes.jpg

Sursa imaginii: 
site-ul festivalului

Cea de-a 12-a ediţie a Les Films de Cannes à Bucarest continuă şi îşi modifică programul pentru a respecta noile restricţii ce intră în vigoare de luni. Echipa festivalului a pregătit proiecţii suplimentare cu o parte din titluri, încercând să vină în întâmpinarea cererilor primite până la această dată de la spectatori.

De asemenea, orele de începere ale proiecţilor din perioada 25-31 octombrie au fost devansate pentru a se încadra noilor reguli cuprinse în hotărârea de guvern HG 91 din 22.10.2021.

Programul actualizat ce cuprinde toate schimbările a fost publicat şi poate fi consultat pe: www.filmedefestival.ro şi www.eventbook.ro.

Programul online din Orange TV Go, cel de la Cinemateca Union precum şi detaliile privind gala „88 de minute cu Victor Rebengiuc” rămân neschimbate. Spectatorii se vor putea întâlni cu marele actor Victor Rebengiuc care va fi în conversaţie cu Cătălin Ştefănescu la Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă al României vineri, 29 octombrie, de la ora 19.30.

Ca în fiecare an, în programul festivalului revine şi Managing Talents, evenimentul dedicat actorilor care a ajuns anul acesta la cea de-a 6-a ediţie.

După Les Films de Cannes à Iaşi, care a avut loc weekendul trecut şi unde au fost invitate special Teodora Ana Mihai, regizoarea filmului „La Civil” şi pe Irina Margareta Nistor, ediţiile regionale de la Cluj şi Timişoara vor continua între 5-7 noiembrie şi, respectiv, 12-14 noiembrie.