Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


A murit actorul Alexandru Arșinel

alexandru_arsinel_fb_teatrul_de_revista_constantin_tanase.jpg

Actorul Alexandru Arșinel
Sursa imaginii: 
Teatrul de Revista Constantin Tănase / Facebook

Actorul Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani. Acesta avea mai multe probleme de sănătate și se afla internat la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis conducerea Spitalului Universitar de Urgență.

Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit. În anul 2017, actorul a fost internat pentru probleme cardiace, atunci când i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. Era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială.

Alexandru Arșinel a făcut în 2013 un transplant renal la Cluj-Napoca. Arșinel a avut o bogată activitate în teatru, film, televiziune si teatru radiofonic.