Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ozzy Osbourne își anulează turneul din Europa din cauza unor probleme de sănătate

ozzy.jpg

Sursa imaginii: 
arhivă RFI

Ozzy Osbourne, care nu a mai urcat pe scenă din 2018, a amânat acest turneu european din 2019, mai întâi din cauza sănătății sale, apoi din cauza pandemiei.

  - Ozzy Osbourne și-a anulat turneul european din motive de sănătate. Muzicianul a scris o postare pe pagina sa de Facebook:

„Este probabil unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am avut vreodată să le împărtășesc fanilor mei. După cum știți, am avut un accident grav acum patru ani, care mi-a cauzat leziuni la coloana vertebrală”, a anunțat legendarul muzician.

Fostul lider al Black Sabbath a explicat că nu are forța necesară pentru a susține un turneu: „Singurul meu obiectiv în ultimii ani a fost să revin pe scenă. Vocea mea este în regulă, dar după trei operații, tratament cu celule stem, ședințe nesfârșite de fizioterapie și, recent, chiar și cu tratamentul revoluționar HAL, corpul meu rămâne slăbit”.

Ozzy Osbourne, care nu a mai concertat din 2018, a amânat acest turneu european din 2019, mai întâi din cauza sănătății sale, apoi din cauza pandemiei, amintește Mediafax.

„Sunt cu adevărat emoționat de cât de răbdător ați așteptat cu biletele cumpărate cu mult timp în urmă, dar am ajuns la concluzia că nu sunt fizic în măsură să fac turneul european, deoarece nu aș putea face călătoria necesară. Ideea de a-mi dezamăgi fanii mă devastează mai mult decât vă puteți imagina vreodată.”, a precizat Ozzy.

Pe lângă accidentul care i-a afectat coloana vertebrală, artistul de 74 de ani suferă și de Alzheimer, boală cu care a fost diagonsticat din 2020.

Postarea lui Ozzy Osbourne se încheie cu un mesaj ce pare un rămas bun de la concertele din întreaga lume: „Nu mi-am imaginat niciodată să-mi închei zilele de turneu așa. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară”.