Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

royal_4.jpg

Image source: 
Facebook/The Royal Family

Meghan Markle și Prințul Harry au dat publicității primele imagini cu bebelușul Sussex, băiețelul născut în urmă cu două zile. Acesta a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Numele apare într-un anunț publicat pe contul de Instagram al cuplului după ce copilul a fost prezentat Reginei Elisabeta. 

„Este magic și extraordinar. Am parte de cei mai buni doi băieți din lume. Așa că sunt foarte fericită”, a spus Meghan Markle în fața camerelor de filmat. 


Image source: 
Facebook/The Royal Family

 

Prințul Harry a declarat că a fost o experiență uimitoare să devină părinte și că abia așteaptă să petreacă timpul alături de noul membru al familiei. „Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru bulgăraş de bucurie”, a spus Prinţul Harry. 


Image source: 
Facebook/The Royal Family

 

La întâlnirea cu presa, bebelușul a fost îmbrăcat în alb, purtând pe cap o căciuliță. O rochie albă a fost aleasă și de ducesă, în timp ce prințul Harry a optat pentru un costum gri.Bebelușul este verișorul celor trei copii ai ducilor William și Catherine de Cambridge, prințul George, în vârstă de cinci ani, prințesa Charlotte, în vârstă de patru ani, și prințul Louis, care abia a împlinit un an. Primul copil al Ducilor de Sussex este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.