Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Primul supererou transgender din universul Marvel

prim_supererou_transgender_marvel.jpg

Marvel pregătește primul supererou transgender (Sursa foto: Facebook/Marvel Studios)
Marvel pregătește primul supererou transgender (Sursa foto: Facebook/Marvel Studios)

Universul Marvel va avea în curând primul supererou transgender, anunță președintele companiei, Kevin Feige. E vorba despre un personaj dintr-o producție filmată în prezent.

Șeful Marvel a precizat într-o conferință de presă susținută la Academia de Film din New York că "acest personaj va fi lansat foarte curând. Face parte dintr-o producţie pe care o filmăm chiar acum".

Întrebat dacă există planuri pentru mai multe personaje LGBT și mai ales transgender în filmele Marvel, Kevin Feige a răspuns: "Da, un da absolut!".

Anul acesta, filmul "The Eternals" va prezenta primul personaj homosexual din universul Marvel. Producția va avea și primul supererou surd, iar filmul "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" va prezenta un prim personaj asiatic.

"Am reflectat la succesul 'Captain Marvel' și la cel al filmului 'Black Panther' și mi-am dat seama că oamenii își doresc supereroi cât mai diverși. Ne dorim ca fiecare fan Marvel din lume să se simtă reprezentat și reflectat pe marile ecrane", a afirmat Kevin Feige.

Marvel este una dintre companiile cu cel mai mare succes din cinematografia mondială. Anul trecut, "Avengers: Endgame" a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie: 2,797 miliarde de dolari.