Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Emma Stone în faimosul personaj negativ "Cruella" din 101 dalmaţieni

Disney a lansat trailerul filmului de lung metraj ”Cruella”, iar pelicula va fi lansată în luna mai. Producţia cinematografică este regizată de cel care a făcut și ”I, Tonya”, Craig Gillespie, iar din distribuție mai fac parte Emma Thompson, Mark Strong și Paul Walter Hauser.

Filmul lui Craig Gillespie urmărește povestea începuturilor personajului negativ, potrivit Hollywood Reporter. Cruella De Vil a apărut pentru prima dată în filmul de animație 101 Dalmațieni produs de Walt Disney la începutul anului 1961 și este bazat pe povestea „The Hundred and One Dalmatians” a lui Dodie Smith. Ulterior, Glenn Glose a interpretat rolul Cruellei în 1996 și apoi în anul 2.000 în filmul 102 Dalmețieni.

 

 

 

Emma Stone este fără îndoială una din cele mai în vogă actrițe de la Hollywood. Aceasta a jucat în roluri importante din filme consacrate precum Birdman, La La Land, Spider Man, The Help sau Crazy, Stupid, Love. Numele ei adevărat este Emily Jean Stone. Aceasta a trebuit să-l schimbe în Emma pentru că a coincis cu un alt nume de scenă. Pentru a-și convinge părinții să renunțe la școală și să se mute la Hollywood, actrița le-a făcut o prezentare PowerPoint, intitulată ”Proiectul Hollywood”. Din fericire, planul ei a funcționat iar la 15 ani s-a mutat în LA. Înainte de a deveni pasionată de actorie, Emma Stone învăța despre programarea codurilor HTML și web design.