
Diverse
13 Iulie 2022
Connaisseur fara ifose | Vanilie, scorțișoară, ciocolată - cum știi când un vin a depășit măsura
image3.jpeg

Sursa imaginii:
RFI Romania
Totuși, să nu uităm că vinul trebuie în primul rând să miroasă a… vin: dacă cel pe care-l aveți în pahar vă izbește pur și simplu cu arome de vanilie, scorțișoară, cocos, ciocolată, fiți atenți și la gust. Vedeți dacă există și suficient alcool, tanin și textură care să-i asigure o structură bună, echilibrată, armonioasă - funcțională. La vin, să nu uităm, funcționalitatea e dată și de valența lui gastronomică: când bem vin alături de mâncare, să nu încercăm să asortăm sarmale sau friptură cu compot de cireșe sau cu lapte cu vanilie.
Toate emisiunile le puteți găsi la https://www.rfi.ro/tag/connaisseur-fara-ifose.
Emisiune sustinuta de Serve.
Sursa imaginii: Serve