Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Bucharest International Air Show 2022

img_1245.jpg

BIAS 2022
Bucharest International Air Show 2022
Sursa imaginii: 
Mugur Mihăiță / RFI

Spectacolul aerian va fi organizat duminică 4 septembrie de la ora 10.00 până la 20.30. Accesul spectatorilor este gratuit!

Inițial show-ul aviatic era programat sâmbătă, însă vremea nefavorabilă a determinat decalarea demonstrațiilor aeriene cu 24 de ore. Expozitia de tehnică militară și aviație va fi deschisă publicului și sâmbătă, zi în care vor avea loc antrenamente, cu acrobații aeriene la fel de spectaculoase, spune Directorul Operațional al Companiei Aeroporturi București, Valentin Iordache, gazda evenimentului. Este practic un câștig pentru spectatori, spune Valentin Iordache: "Vremea nefavorabilă face ca un show de o zi să devină unul de o zi și jumătate, aproape toți performerii implicați în spectacolul aerian, piloți militari, civili, membrii Aeroclubului României dar și Jurgis Kairys - pilot și inginer aeronautic din Lituania - vor fi pe cer și sâmbătă." un alt punct care cu siguranță va atrage privirile va fi avionul de transport militar al Forţelor Aeriene italieneşti, C27 J Spartan care va face un număr de acrobaţie.

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2022) se va desfăşura pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu.