
Diverse
Connaisseur fara ifose | În caz că te întrebai dacă ești un “om de gust”
degustare_vin2-1024x416.jpg

Aprecierea optimă a calităților și defectelor vine cu puțin efort, dar oferă, ulterior, satisfacții și siguranță de sine. Pentru asta, câteva sfaturi: nu te grăbi să înghiți, ci plimbă-l prin gură câteva secunde, ca să încerci să definești ce textură și ce arome are; abia apoi înghite-l și respiră scurt, ca să-i simți aromele remanente; ia-ți o secundă să compari senzațiile de după înghițire cu altele, resimțite la alte vinuri; încearcă să-ți dai seama cu ce mâncare s-ar potrivi; treci dincolo de simțuri și, dacă e ceva ce merită, oferă-ți puțină lectură - azi e ușor. Vezi din ce zonă, soi, cramă sau filosofie de producție provine. Citește!
Toate emisiunile le puteți găsi la https://www.rfi.ro/tag/connaisseur-fara-ifose.
Emisiune sustinuta de Serve.
Sursa imaginii: Serve