Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Moartea actorului Philip Seymour Hoffman: misterul se adânceşte

moartea_actorului_philip_seymour_hoffman_misterul_se_adanceste.jpg

Actorul Philip Seymour Hoffman, aici în 2006 (Foto: Reuters/Arnd Wiegmann)

Autopsia actorului american Philip Seymour Hoffman nu a adus rezultate concludente. Medicii legişti din New York anunţă acum că vor fi necesare teste suplimentare, pentru a stabili cauza decesului, potrivit AFP.

Cauza morţii actorului american Philip Seymour Hoffman nu poate fi stabilită cu precizie în clipa de faţă.

Autorităţile doar presupun că laureatul cu Oscar a murit în urma unei supradoze de heroină.

Presupunere logică, de altfel, judecând după descoperirile făcute în locuinţa sa de poliţişti: zeci de plicuri de heroină şi seringi folosite. Mai mult, actorul a fost găsit cu un ac de seringă în braţul stâng.

Un purtător de cuvânt al Biroului de Medicină Legală din New York a anunţat miercuri că autopsia a fost finalizată, dar alte analize vor fi necesare, pentru a determina cu precizie cauza morţii actorului, decedat la vârsta de 46 de ani, duminică, în apartamentul său din Manhattan. Testele suplimentare ar putea avea nevoie de câteva zile pentru a fi efectuate. Trupul actorului nu a fost încă predat familiei sale.

Poliţia a anunţat că a arestat miercuri patru persoane, într-un imobil din sudul cartierului Manhattan, în cadrul anchetei privind moartea lui Philip Seymour Hoffman.

O ceremonie religioasă în memoria actorului este prevăzută pentru vineri, la New York.

Philip Seymour Hoffman a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul "Capote", în 2006.