Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Conferinţă regională: Creşterea absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune

fonduri-europene-fonduri-structurale.jpg

Conferinţă regională: Creşterea absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune

Ministerul Fondurilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, organizează la Pitești în 11 aprilie 2013 a patra conferinţă regională cu tema „Creşterea absorbţiei fondurilor structurale și de coeziune”. 

Evenimentul, la care va lua parte şi Ministrul Fondurilor Europene - Eugen Teodorovici, va avea loc la Hotel Ramada Pitești (Calea Bucuresti Nr. 31), cu începere de la ora 10.00.

Sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în gestionarea fondurilor structurale şi de coeziune, ai autorităţilor centrale şi locale, ai beneficiarilor şi consultanţilor în domeniu. Scopul acestor întâlniri este de a răspunde necesarului de informaţii clare, bine documentate şi de ultimă oră şi, totodată, de a identifica problemele care obstrucţionează procesul de utilizare a instrumentelor structurale şi posibile idei pentru înlăturarea respectivelor dificultăţi.

În paralel cu desfăşurarea conferinţei, în incinta hotelului va avea loc un târg de oportunități unde experţi ai autorităţilor de management vor răspunde întrebărilor publicului interesat, unii dintre beneficiarii din regiune îşi vor prezenta proiectele realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeană, iar firmele de consultanţă îşi vor putea face cunoscute ofertele şi portofoliile de proiecte de succes.

 

Agenda evenimentului.
• Pentru a participa vă rugăm să completați formularul de înscriere