Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


CORA prezintă îmbrăcăminte şi accesorii pentru primăvară - vară 2013

CORA prezintă noua colecţie de îmbrăcăminte şi accesorii pentru adulţi şi copii destinată sezonului de primăvară – vară 2013, imaginea catalogului fiind manechinul şi prezentatoarea TV Andreea Mantea.

"Colecția de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii primăvară - vară 2013 se adresează tuturor categoriilor de clienți ai rețelei cora. Fie că este vorba despre stilul casual sau cel elegant, clienții noștri vor gasi un sortiment diversificat de produse care să răspundă nevoilor lor și să completeze perfect garderoba de vară: de la rochii vaporoase cu elemente florale sau uni, la fuste, topuri cu aceeași temă, toate respectând culorile și tendințele acestui sezon.

Colecția sezonului primăvară – vară 2013 este susținută și de noul catalog de modă, care, anul acesta, este conceput ca o mapă de designer. «Dorinţa echipei cora este de a propune ţinute, nu doar articole de îmbrăcăminte, de aceea întreaga colecţie stă sub numele «Atelierul de stil»" declară Camelia Popescu, managerul de publicitate, cora România.

În plus, pe pagina de facebook a cora, fanii pot crea ţinute «cu stil» pe care le pot câştiga. Anul acesta, campania colecţiei de primăvară - vară vine cu o provocare pentru iubitoarele de fashion. Au fost alese cinci blogger-ițe de fashion, cărora le-a fost trimis un obiect vestimentar marca Influx, din noua colecție, iar acestea au fost puse la «încercare», dovedindu-și creativitatea prin conceperea unei ținute complete, în propiul stil, pornind chiar de la acest obiect vestimentar, respectiv o bluziță vaporoasă. Pentru mai multe detalii privind ținutele create de cele cinci fashioniste, puteți accesa:

http://modniza-fashiondoctor.blogspot.ro/2013/05/povestea-merge-mai-departe.html

http://boheme-fille.blogspot.ro/2013/05/my-super-outfits.html

http://sweetpaprika.ro/blog/thegirlandthebeetle/

http://www.fashionspot.ro/2013/05/navy-blouse-skirt-with-braces.html

http://fashionandpopculturemagic.blogspot.ro/2013/05/navy-top-and-sunshine.html

Noua colecție primăvară - vară 2013 nu îi uită nici pe cei mici, aceștia beneficiind de haine la fel de colorate asemenea celor pentru adulți. Atât încălțămintea din colecție, cât și accesoriile vin în completarea gamei de îmbrăcăminte pentru a crea ținute complete.

«Suntem bucuroși să constatăm că există un real interes din partea clienților noștri pentru colecțiile noastre, iar vânzările urmează un trend ascendent într-un context de piață deloc ușor. Aş dori să subliniez faptul că produsele textile Cora sunt de o foarte bună calitate, graţie colaborării noastre cu furnizori şi producători cu tradiţie în modă. 75% dintre aceştia sunt români iar acest lucru marcheză încă o dată calitatea produselor noastre. Ca și în prezentarea colecției sezonului trecut, vedeta colecției a fost gama proprie de produse textile Cora - Influx, care devine din ce în ce mai cunoscută și apreciată de clienții noștri.» - Claudia Mirică, director cora Lujerului şi responsabil cora România pentru textile şi accesorii.