Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cannes 2015

TV5MONDE şi RFI România au pregătit un program special în luna mai, cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta. Cea de-a 68-a ediție a prestigiosului eveniment cinematografic va avea loc în perioada 13 – 24 mai, iar serile acestei luni sunt dedicate filmelor selectate în Competiția Oficială sau în secțiunile Un certain regard și Quinzaine des Réalisateurs, în ultimii ani. 

Totodată, documentarele din culisele Croisettei vor pune în lumină lucruri inedite despre starurile și oamenii ce fac din Cannes unul dintre cele mai mari festivaluri dintotdeauna. Zilele acestea, o parte din redacția TV5MONDE se va muta la Cannes, pentru a acoperi în timp real evenimentele din festival. În fiecare seară veți putea urmări interviuri la cald cu celebritățile ediției din 2015. 

Toate semnalele emise de TV5MONDE vor fi sincronizate cu momentele de la Cannes, dând astfel festivalului o acoperire mondială și susținând producțiile cinematografice francofone.

La RFI România ascultaţi corespondenţele speciale realizate de Vasile Damian la Cannes, în emisiunea 40 de minute şi Matinal.